Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna dörren

Öppna dörren, se och lär.
Kolla vad som finns där.
Öppna dörren och lyssna spänt.
Det kan strömma in känslor som du aldrig känt.
Öppna dörren, andas in.
Du är min och jag är din.




Fri vers (Fri form) av Poesitjejen
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-31 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesitjejen
Poesitjejen