Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt brev till Dig

Hej,

Jag vet att år har gått, även om det känns som om det var igår, och jag borde ha frågat det här för länge sedan.
Men jag tycks inte kunna finna min lycka, du har inte sett den?

Jag såg den senast när vi kysstes utanför tunnelbanan, du vet, då för allra sista gången.
Jag tänkte att du kanske råkade få med dig min lycka hem den kvällen, när du vände dig om och gick.

Jag tror att du i så fall fortfarande har den där, tryggt förvarad, i fickan intill ditt bröst.
Det var trots allt där den hörde hemma, tätt intill den kärlek vars värme inte längre når ända fram till mig.

Men säg mig, om du har den, är min den enda?
Eller delar den plats med någon annans?
Förvarar du dem då i samma ficka?
Eller håller du dem isär, och värderar den andra mer?
Säg mig, du har väl inte kastat min? Du vet hur mycket jag litade på dig som lät dig hålla den.
Nåväl, OM du hittar den, min lycka, vet du vart jag finns.


Hälsningar från Mig.

P.S. Känn ingen stress, jag har lärt mig leva utan den.




Fri vers av idsint
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-01 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idsint
idsint