Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
berörande - förförande


Alldeles ljuvlig poesi

 

 

älvors dans i arla stund
vaknar till liv från nattens blund
daggdroppar i gräset det gröna
vaknar upp till en ny dag den sköna
rosenblad i den nyvakna sängen
magin som rytmiskt svävade över ängen
en skogspromenad med knarrande gren
en sten vid en sjö och du doppar dina ben

 

solens strålar smeker kind
håret yr av luftens vind
en stilla vik du blickar ut
vågornas kluckande tar ej slut
sand mellan tårna smeker din hud
kjolkanten fladdrar i din vitklädda skrud
fågellivet vaknar till i kvitter
solen ger vattenytan skimrande glitter
vyn bortom längre fångar fantasier
vid strandens kant uppfylls du av nya energier

 

 Kika gärna på min insta (sommarbild) https://www.instagram.com/p/uOU0T0jexu/?taken-by=kristina0179

 

Denna bild inspirerade mig: 

http://img.tradera.net/images/791/226507791_da3ac6cf-9943-43a5-bfd1-f331ec80f557.jpg

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-01 02:58



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Mjukt, ljuvligt och så vackert skrivet!
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale