Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och lägg dig här bredvid

Kom och lägg dig här bredvid min älskade.
Utan ord och utan tankar om i morgon.
Slut dina ögon och låt hjärtat skapa en rytm av kärlek tillsammans med mitt.
Låt händer flätas och fingrar skriva meningar.
Kom och lägg dig här bredvid, utan ett ord min älskade.

 

Inga pärlor att trä på bandet av kärlek vi en gång fann.
Kanske var det ödet att det aldrig skulle slutföras.
Eller var det bara vi som inte orkade leta längre.

Finns det pärlor kvar på botten av havet där vi delade vår första kyss.

Plockar Syrener som alltid när våren är här,
men i år känner jag ingen doft som förför.
Lever den kvar med dig?

Doftar den ännu kärlek?

Ville veta hur du mår, veta hur du känner men frågorna dog,
i andetaget jag tog för att forma orden.
Sökte svar i ögonen men mötte aldrig din blick.

Vad är det du inte vill se?

 

Kom och lägg dig här bredvid min älskade.
Ge oss ett farväl lika vacker som kärleken en gång var.
Låt oss bli en enhet, ett vi och den sista pärlan på vårt band.
Kom och lägg dig här bredvid en sista gång.
Utan ord och utan en morgondag.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 689 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-06-01 09:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Outstanding, helt enkelt..
2019-11-29

    Håkan B Andersson
finstämt...
2016-11-30

  Lars Hedlin
Så avskalat bra och fint ...
2016-06-03

  Dennis Axelsson
Vackert skrivet.
Sårbart och fint!


/D
2016-06-02

  KYREUS of Sweden
Sensuellt sköööönt!
2016-06-01

  Ninananonia VIP
Väldigt vackert...
2016-06-01

  Rise Little One
så vackert skrivet som alltid ...
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna