Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hymn



Hjulet var inte livets mitt

Kaffet skapade ingen dispens

Asfalten var bara mörker

När himmelen hängde sig om min hals

Du var terrakottafärgad

Stabiliteten i livets mitt

Gesten i dina gröna ögon

Var havets azurblå längtan till land

Se dig smärtar








Fri vers av faidros
Läst 521 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-05-07 11:04



Bookmark and Share


  Anders P VIP
ett rikt bildspråk och en suggestiv uppräkning av till synes omaka ting, men i din dikt verkar det logiskt.
2008-09-25

    sakral
Faidros när han är som bäst! J igen, tack för tipset förresten. Lappen i parken
2006-08-03

  Josi
Fin! Gillar mest´-" Gesten i dina gröna ögon

Var havets azurblå längtan till land"
2006-07-08

  Araminta
fan så vackert, i all sin enkelhet
och avskaladhet, bravo!!!!
2006-06-22

  sol
det kan göra sååå ONT
smärtar mej din text...
2006-05-11

  Pulsatilla
Vackert vemod
2006-05-07
  > Nästa text
< Föregående

faidros