Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlora

du

fångar väl sällan

 

det du jagar

 

ändå

ser jag kadaver

 

vart än du vandrat

 

du blöder

spiller

 

vad du inte har

 

kamouflaget

rasar

 

även du

är jagad

 

spill en tår

förlora

 

det som jagar dig




Fri vers av Lizzarde
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-01 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde