Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inräknas även som Gardin nr 4 (men ingalunda som någon bland fräknar)


Fjärilen den fjärde : Fläktande Oförfärlig

 

 


Likt en skön fläkt

roterar dina vingar,

gör mitt uppväckta juni-hjärta

mindre överhettat



Likt en perfekt fläck

sitter du på sovrumsgardinen,

påminner om fjärran tidevarv, till-tyll-fladdrande

rentav lättare än fjädrar



Likt en omärklig fjärt

från något folk eller fä

där i universum drunknar du, allt mindre förtätad

medans åskovädret närmar sig



Likt en ofantligt fräck

färg jag aldrig hunnit se

flyr din sommarlovslånga dag

rakt in i nattens allra kortaste oändlighet

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-01 21:48



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Fint uppfattat, tack för läsning!!!! löser upp min fladdrande uppmärksamhetstörst i mättad mättnad :) Tycker märkligt nog faktiskt denna blev bland det bästa jag någonsin fått till... medan nästa den tredje nu har sin skarpa tjusning likaså?! Eller så är jag mest bara lättad över att jag tydligen fortfarande kan skriva - trots mindre ägnad tid däråt.
2016-06-04

  Nanna X
Snygga inledningar och dito upplösningar!
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP