Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser dig så nära men för långt bort för att ens kunna sträcka ut min hand och röra dig. Röra det som känns så väl men som har blivit främmande och förbjudet.


Mittemot

Med ett påklistrat leende.
En kram  -Hur är läget?
-Lever du bra nu? -Har drömmarna blivit dina?
-Funkar jobbet? 

Ord som nöter gamla fraser.
Ord som betyder allt eller ingenting lägger jag likt spelkort på bordet mellan oss.
Kort för dig att tolka, om du vill...
Fan vad jag hatar dig där du sitter mittemot.
Fan vad jag skakar inombords av kärleken som ännu  håller mig fången.

-Tack, jag mår också bra.
-Jag har vuxit och är så mycket starkare nu min vän.
-Livet funkar bra och jag mår bra, jag mår bra...jävligt bra faktiskt.

Varför möter du inte min blick hjärtat?
Du sitter mittemot men så långt bort.
Vilka har vi blivit och är detta verkligen vi som talat så ytligt och artigt.
Upprepar orden. Har vi inget mer att säga eller blir det för nära då?
Regnar inom men tror inte du ser det. Känner du regnet som dränker mig?

-Jag mår bra...mår verkligen bra.
-Jaså är du trött?
Ja okej det är kanske dags att säga hejdå.
Tack och det var kul att ses...

Gå inte! Gå för fan inte!!!


Stanna en stund och prata om det som betyder något.
Jag har så mycket jag vill berätta, så mycket som vill ut.
Vill kasta alla jävla artigheter och se om du finns kvar där bakom.
Vill kasta allt mitt hat, all min kärlek.
Vill så mycket men allt jag säger är..

-Det var fint att se dig hjärtat...

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 487 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-06-01 22:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du förmedlar detta bra i din text men innerlig känsla och närvaro! kram
2016-06-03

  Rise Little One
Ett påklistrat leende och stela konversationer är allt som finns kvar på ytan!
2016-06-02

  sulimaa
<3
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna