Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid har passerat men känslan är samma nu som då


Samma känsla

Tid har passerat men tankarna vägrar lätta
Har dig i mitt hjärta men också all smärta
Tid har passerat men än är allt så tungt
Önska vi kunde tala och för allt att vara lungt
Tid har passerat men ditt namn lämnar tårar
Hur jag än försöker är det alla minnen som sårar
Tid har passerat och för en stund var allt bra
Men har en fråga och vill att svaret ska va Ja
Tid har passerat men jag älskar dig idag
Och ditt minne gör mig fortfarande svag
Tid har passerat och kommer fortsätta så
Och vad framtiden ger ser vi nog då




Fri vers av Michael Em Moore
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-02 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Em Moore
Michael Em Moore