Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det yttre och det inre







-Kärleken är blind

var det många som sa
när de såg det omaka paret

tänkte inte på
att själen har ögon




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-06-02 10:34



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
En bra uppmaning att inte döma efter
utseende.Insidan är viktigast.
Fint utformat i din dikt.

Kram! TBG.
2016-06-06

    ej medlem längre
En text med en viktig sanning! De inre ögonen! :-) Värd många bokmärken.
2016-06-06

  lila fjäderblomman VIP
JA! Så fint sagt!
2016-06-03

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2016-06-03

    ADI Nehlin
så sant, kloka ord
2016-06-03

  Gunnel Eriksson VIP
Tänk om alla var lika kloka som du.
2016-06-03

  Eva Helene VIP
Så fint och värt att påminnas om!
2016-06-03

  Maria Sundelin VIP
Så ärtdet. Vågar vi se under ytan kan vi se mycket vackert
Kramar
2016-06-02

  Solstrale VIP
Du är klokskap personifierad... Vi... Som... Kan.... Se....
2016-06-02

  Niliboy
Fint!
2016-06-02

  Karina"Kia"
Människans förväntan är blind...men aldrig kärleken mellan så kallade "Omkoka par"

Du skaldar och har så många finfinurliga bästa tänk...
Tusen kramar och Tack för det...

Du får verkligen upp ögonen på än<3
2016-06-02

    Peter Söderqvist
Klokt skrivet som alltid.
2016-06-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt rätt! Ögonen talar mer än utsidan.
2016-06-02

  ULJO
Mitt i prick i kärlek finns inga normer
2016-06-02

    ej medlem längre
Så vackert och klokt sagt!
2016-06-02

  Magdalena Eriksson VIP
Omaka är ordet vi fått höra i alla tider. Men vi är ett par som hållit ihop till mångas förvåning...,
Har svårt för ordet själ men här får du in det bra så texten når fram.
2016-06-02

  Ninananonia VIP
Just så :)
2016-06-02

  Öknens Ros VIP
Kärleken ser det vackra i en människa.
2016-06-02

  Anya VIP
Joo det är med själen man ska titta när man väljer partner. Klokskap!!!
2016-06-02

  M.Eta
Tur, för det gör att det finns någon för alla, nästan i alla fall! Bra tänkt!
2016-06-02

  överlevaren VIP
Ord som fångar blicken, BRA!
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP