Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom skymningen

Jag hade sett dagen
komma och gå
kysst solen välkommen
med läpparna
tätt tryckta
mot dörrkarmen
avvaktande
tvekande

Jag hade lekt
med vinden och
gräset nådde långt
över anklarna
när hoppet
kom mig nära
intensivt
livgivande

Jag hade rest
med gungan
över äppelträdens
horisonter
siktat liv
bortom skymningen
och med ro i själen
gått till vila




Bunden vers av Skogsrå 50+
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-02 12:44



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Sår
bar
het
2016-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Skogsrå 50+
Skogsrå 50+