Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja se politiker...

När politiker äntligen sätter ner foten,
gör de ofta övertramp.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 525 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-09-01 15:43



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
När pianisten gör det blir det sällan klavertramp! ;)
2016-09-09

  Connie
Järnspikar vad bra!
2016-09-09

    ej medlem längre
Haha, så sant! Mycket fyndigt skrivet!
2016-09-03

  Eva Helene VIP
Jaa, eller övertrump kanske!
2016-09-03

  anits VIP
Bra skaldat så sant du har!
2016-09-03

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk så rätt du har...snyggt...
2016-09-02

  lila fjäderblomman VIP
Ah...därför som vi diskar de så ofta
2016-09-02

    ej medlem längre
Stämmer väldigt bra. Du är så fyndig verkligen med alla dina fina texter.
Mvh annokas
2016-09-02

  walborg
Hur kul sagt som helst!
2016-09-02

  Blomma-Stjärna VIP
så sant och så synd - för folket helt gagnlösa oövertänkta övertramp, sa Bull ;-)
2016-09-01

  överlevaren VIP
Taskig balans!?
Bra tyngd i orden!
2016-09-01

  Petter Wingren
Strålande
2016-09-01

  Maria Sundelin VIP
De har dålig fotkontroll

2016-09-01

  Gunnel Eriksson VIP
Härlig formulering.
2016-09-01

    Sefarge VIP
Bara lugn!
Gode D. M.
Det tar de igen
På sin "Tjänstepension"
:)
2016-09-01

  Blått Norrsken VIP
Sant och oförståeligt .

Är det på grund av girigheten som lyser igenom ?
2016-09-01

  Karina"Kia"
Hehe! Du lyckas absolut med en kort kärnfull text ..som en enhjuling cykel*ler*

Hoppar över skaklarna görs dessutom och med flera snedsprång*ler*

Tummen Upp!

2016-09-01

  Larz Gustafsson VIP
Men ett klavertramp kan ju Vem von Helst göra...
2016-09-01

  Marita Ohlquist VIP
Dessvärre, ja!
2016-09-01

  Larz Gustafsson VIP
Då är det bättre med Supertramp.
2016-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, nog gör de både övertramp och klavertramp. Det läser vi varje dag om i tidningen.
2016-09-01

    ej medlem längre
Tidstypiskt....
2016-09-01

  Per Drysén
Eller klavertramp. Fast, då är det lika bra att står kvar eftersom det låter mer när man drar ut foten från klaveret.
2016-09-01

  Ingrid Trolle
Så sant som det
är skrivet.
2016-09-01

  Anya VIP
Känner igen mig i det. Väldigt bra!
2016-09-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det har väl
inget annat
ställe kvar att
trampa in på...


2016-09-01

  Federico Romano
Utom "Foten" han ger dom en Dansk skalle..
2016-09-01

  M.Eta
......Och när de öppnar munnen hoppar det ofta ut små grodor!
2016-09-01

    ej medlem längre
Det var ett sanningsord!
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck