Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp och Hoppsan

Det finns hopp.
Jag har ett hopp.
Är hoppet verkligt?
Är det inte påhittat alltihop?
Inte som jag ser det.

Jag hoppas på dig, men jag kan nog bli besviken. Tröstar mig med en bok. I vilket hopp, ligger det?

Hoppet tillfälligt, hoppet ; en bris?




Bunden vers av Mim
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-02 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim