Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stör min sfär



Det är något
Fascinerande
i min atmosfär

Kan inte
Förnimma
att jag känt så här



Arkivskåpet flagnar

Du skalar av
det som varit
Bildar nya trådar
till ett annat nystan

Står på okänd mark

Gör mig liten
och rädd
Kan jag verkligen
få känna så här?






Ostraffat?




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 407 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-02 19:56



Bookmark and Share


  M:tin
Du skriver speciellt, annorrlunda är aldrig fel!!!!!!
2016-06-02

  Alexander Gustafsson
It can and
It should
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa