Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk på vad du tänker på

Tusentals tankar
kommer emot oss varje dag

var noga med
vilka du fångar upp
och ger näring åt

tänk på sånt
som bygger upp
inte bryter ner




Fri vers av Balans
Läst 397 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-02 22:10



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Den va klockren...jäkligt bra!
hade du inte skrivit hade jag inte tänkt som du!
2016-06-02

  Angela Bohlin VIP
Klokord!
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Balans