Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda sonett.

 

 

 

Regndroppar av svets bränner varma själar

Gathörn som delade förhoppningar.

 

Astralljuset skrik djupa har fallit över bergen,

Vatten tvättar down Hill ordet med mina ord

 

Cool blixt ur det viktigaste i livet, att vara fri!

Jag ser bara vad jag vill,

Och hör bara vad som passar mig.

Kliver inte på piedestalen om framtiden på detta.

Eftersom det inte finns någon början utan slut.

 

I ett eremitage till ett kloster i en glänta är korsfäst min kärlek

På en rostig kyrkklocka timmar visas genom blod droppade av frälsare på korset,

 

Symphony av Saint set in genom fönstret med de sista solstrålarna,

En guld kantad Ruby kristall väntar, det brusar som musserade vin

 

Natt kudde sys med trådar av silver nu vilar du rättfärdig i glupskt ända in i morgonens  solstrålar.




Bunden vers (Sonett) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-02 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP