Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stríðið


det vi skall byta oss till
för en egen vinning
men till bytes finns intet
när det som icke är ditt
är det du skall

och du skall krossa för det


vart skall vi finna
ruinens brant säg
vad finnes under dessa slöjor
skräddare autistiska respektive

barnet gråter stilla
såsom barn skall göra
se mig jag är

och som vi skall lära oss
att stampa i backen
och som vi skall lära oss
varthän går viljans steg

den går din väg
du har gått här förut
den går din väg
åh! du ser hon är slut


det vi skall bryta oss till
för vi tror vi är värda
ty vi äger ej luften
för luften är egen
men du skall

och du skall kväva för det


vart skall vi finna
botten i rymden säg
vad finnes bortom dessa svarta
löften felmonterade själar


barnet gråter ej
såsom barn skall göra
blunda jag vill

och som vi skall lära oss
att protestera i tystnad
och som vi skall lära oss
varthän går viljans steg

den går min väg
jag har gått här förut
den går min väg
åh! jag tar aldrig slut







Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-03 00:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar texten.
2016-06-08

    ej medlem längre
Så elegant du blandar detta nyskapande sakrala språk i 'profant' typsnitt med vardagsord, som därför spricker upp i nya valörer. Mycket bra!
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP