Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barvinglande

Barvinglande
efterfeststörstande
vi är på drift i natten.
Jag måste jag ska jag kanske
inte
borde stöta på dig
jag inte borde stöta på.
En efter en droppar de av
mot nattklubbar, bussar, vandrarhem.
Jag somnar på vagnen
eller tog vi en taxi?
I innerfickan på min kavaj -
en oläst dikt.




Fri vers av Patrik Centerwall
Läst 245 gånger
Publicerad 2016-06-03 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Centerwall
Patrik Centerwall