Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har blivit klokare med åren







Förut gick jag alla bekymmer till mötes

har slutat med det

många försvinner på vägen

bearbetar dem som kommer fram




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-06-03 12:18



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Att gå bekymren till mötes i förväg för att undan röja kommande hot får man lämna över till politiker och marknadsplanerare i företag. Det är nog mycket för en enskild person i dag att hantera hälsan och vardagen.
2016-06-09

  Nils-Robert
Du har ofta så klok och tänkvärd vardagsfilosofi. att ta med sig. Här träffar då åter mitt i prick
2016-06-06

  Eva Helene VIP
Så fint och klokt! Själv är jag inte riktigt där än tyvärr . . .
2016-06-05

  ResenärGenomLivet VIP
Livsvisdom...
2016-06-05

  ULJO
Så klok du är
2016-06-04

  lila fjäderblomman VIP
Klokhet!
2016-06-03

  Maria Sundelin VIP
Ett bra beslut som tyvärr kan vara svårt att lyda ibland
Kramar
2016-06-03

  Nannie
väldans bra de
2016-06-03

  Anya VIP
Jaa det är en konst... känner igen mig i dina ord.....
2016-06-03

  Öknens Ros VIP
Man ska inte oroa sig för bekymmer i onödan, de som kommer får man tampas med då.
2016-06-03

  Lars Hedlin
Vishet i orden
2016-06-03

    ej medlem längre
En klok och stark livsinställning!
2016-06-03

  Ninananonia VIP
Smart :) Gillar...
2016-06-03

    Peter Söderqvist
Klokt :-)
2016-06-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tänkt och skrivet! Hur ofta har man inte oroat sig i onödan. Mycket löser sig ändå.
2016-06-03

  Marianne Räf
Bra Ordat, -- kan jag ta
det som fina Tips ? :D
2016-06-03

  StinaJ VIP
Kloka ord
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP