Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade bilden på min bild mapp redan :)


Hmmm väl valda ord eller?

I livets vind kaoset rör sig fritt

Omdanad och omhuldad

 

Pris på allt nytt och friskt

Talar i gåtor fritt och raskt

 

Hmmm väl valda ord eller?

Pennan rullar friskt på linjerat papper

 

Copywrite Lars Hedlin (©) 2016-06-03




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 446 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-03 16:29



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det låter bra:

OmDanad

2016-06-10

  StinaJ VIP
Fundering som skrivs ner av din penna, så givande för oss andra att läsa.
2016-06-07

  Lindha W Gustavsson
Här måste jag fundera extra noga hur jag skall analysera denna finurliga dikt - kan stå för mycket!
2016-06-06

  Karina"Kia"
Här tankar jag in ett tänk..Hm!
Allt kan inte vara bra..man får ta några baksteg ibland och satsa in i en annan riktning...sen går det av bara farten...
när man hittar tillbaka igen!

När pennan på arkets linjerade rader rullar på med ny frisk fläkt!
2016-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ord kan sägas på så många sätt, liksom de kan tolkas olika...tänkvärt skrivet...
2016-06-05

  Maiah VIP
Spännande text
2016-06-05

    ej medlem längre
Hmm ett fyrkantigt samhälle som inte ger utrymme för varje individ blir stereotypt, gömmer sig gärna bakom orden.
2016-06-04

  ULJO
Ord som etsar sig fast och ger många vinklingar
2016-06-04

  Fem hjärtan VIP
Fin text som lämnar tankar!
2016-06-04

  lila fjäderblomman VIP
Det känns som om allt går väldigt fort här, kanske det är bra att stanna upp o känna efter?!
2016-06-03

  Blomma-Stjärna VIP
ett försök att dölja men ändå söka - en lek?
ett rop
ett sökande av något -
intuition?
inspiration?
2016-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Pennan rullar...
Att skriva ner tankar och känslor!
Min tolkning.
2016-06-03

  Rise Little One
"Pennan rullar friskt på linjerat papper" mystisk mening på något sätt...
2016-06-03

  Ninananonia VIP
:) Gåtfullt..
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin