Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från min Data mapp!


Believe in the glory of life

No more sadness bursting from the sky

Just put a smile upon my face

 

Let’s take it higher carry on

 And let it be the truth

 

Believe in the glory of life

Fly high and stand proud

 

 Copywrite Lars Hedlin (©) 2016-06-03




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 346 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-06-03 16:39



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så fint.
2016-06-07

  Karina"Kia"
Kärleks fullt och vackert...
Du kan du..med kärlekens hopp och tro..du gör en förtrollad dröm till att bli sann!

2016-06-06

  Anna Nickolausson
underbara toner som genomsyra hela texten
2016-06-04

    ej medlem längre
Underbart! Kramar
2016-06-04

  WyS VIP
Ja, fint beskrivet!
2016-06-04

  Fem hjärtan VIP
Underbar!!
2016-06-04

  lila fjäderblomman VIP
Yes... du har stor förmåga att styrka andra. Tack för det! Kram
2016-06-03

  Blomma-Stjärna VIP
må-bra-ord i snygg diktning, inklusive bild!
2016-06-03

  Alysse VIP
Tro, hopp och kärlek
Så fint!
2016-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Livslust och livsglädje, ja!!!
2016-06-03

  Rise Little One
Positive thoughts!
2016-06-03

    ej medlem längre
Vackra ord.
2016-06-03

  Ninananonia VIP
Underbar...tro...
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin