Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din makt över min svärta




Det svarta som tilltalar mig
står i skamvrån just nu

Gör det svårt för mig
men jag tilldelar rapp

Jag utdelar stryk deluxe
till Ingentinget

Byter karaktär ett slag
tillåter mig själv att le

Osmakligt bra (säger svärtan)
Smakligt bra (säger hon som ligger kvävd under gyttjan)

Hon bär på ett trasigt slott på sina axlar
Gått till balen med arsenik i innerfickan
Krossat glasskon för att slippa bära den

Men med detta så står ett annat slott kvar
Försöker hata det hela men det är lönlöst
och hon tänker på den trasiga skon

Den passar mig perfekt
Men vem vill se någon som
går med en trasig sko?

Försöker idogt att skrämma
Lyckas jag tillslut
eller är det lönlöst

Men hon blir liten och rädd
om det tynar bort
med slott, bal och skor

Att det hela vaporeiseras
till
Ingentinget



Igen



Det hon aldrig var rädd för

Aldrig

Var hon som skapade Ingentinget tidigare
men med hans makt i min hand











Jag har tappat makten med dig











Ge mig en glassko som är hel
och jag är såld för alltid

















Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-03 22:55



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
"Hon bär på ett trasigt slott på sina axlar
Gått till balen med arsenik i innerfickan
Krossat glasskon för att slippa bära den"
Vilka rader - wow!

2016-06-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
Klockren
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa