Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund

Morgonstund har guld i mun
En ramsa gammal som gatan
Men en strimma sanning
Fast valören kan diskuteras
Det är i morgonrodnad
Jag låter tankar lyfta
Fritt och oblygt drömmar
Men som drömmar kommer de aldrig vidare
Här sitter fantasi likt vilande fåglar
Häckar på telefontrådar
Swisch surrar samtalen
I min skalle fantasi och idéer
Min älskade sover
Hon är i sin egen värld
Drömmar av silver, en rand
Kvicksilverkula i egen verklighet
I morgonstunden finns det påhittade
Allt det jag tror och hoppas
När det dagas försvinner drömmen
Och kvar är realiteten
Krasst närvarande kallt runtomkring
Det är sorgligt men sant
Håll kvar drömmen
Bind den vid din själ
För det är din dags gödsel och näring




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2016-06-04 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP