Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigszon vinnare.Laura Bretan-sjunger "O mio babbino caro"

 


"Kommunen Naustdal uppfattades på telefon som att föräldrarna får ta alla fem barnen hemma! Tack för din kärlek, stöd, böner och implikationen av er!


 

 

 

Laura Bretan-sjunger sången "O mio babbino caro"… S06E08 krigszon vinnare av tävlingen i natt:

”Rumänerna har talang”

***

 

Alla fem barn kommer tillbacka till sin äkta familj Alla hans fem barn, norska myndigheterna nu tar cirka sju månader, blir Moroni föräldrar, lämna tillbacka barnen.

Detta följdes av sju månader av ångest för föräldrar desperat att hämta sina barn, men också till månader av solidaritet uttrycks av tusentals människor över hela världen. Protester hölls i Rumänien utan även i de andra 20 länderna på 4 kontinenter, där människor som försöker få tillbaka från norska barnverket barn, Bondari familj.

Det kommer att ändra ”familj” lag för Europa. Också på fredag, Europeiska rådet antagit en motion inlämnad av tre rumänska MPs och enades om att utarbeta ett projekt för att skapa balans mellan barnets intressen och behovet av att hålla familjer tillsammans.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 569 gånger
Publicerad 2016-06-04 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP