Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt hem

Så stilla, kom döden
den kom som en vän,
tog dig i handen
och förde dig, till ett
nytt hem.




Fri vers (Prosapoesi) av Ulf Folke Folkesson
Läst 371 gånger
Publicerad 2016-06-04 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Folke Folkesson
Ulf Folke Folkesson