Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om nuet med ord som bildar meningar.


Nu textdikt

Jag svävar mellan tanke och vind. Känner kylan eller värmen, ser blåsten, hör den yla, bli tyst...försvinna.
Fortsätter observera. Där kommer en till, fångar med sig ett blad som landar på mitt knä.

Bladet kommer att färdas vidare, nya pustar ersätter gamla. Enda som återstår, är nuets betraktare, jag som är och inser att allting som kan ses, höras, kännas, smakas, tänkas, upplevas är...jag själv i olika former av nu.




Övriga genrer av Jan E Stork
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-04 17:58



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Väldigt igenom tänkt skriftat. Tycker om denna!
2016-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Jan E Stork