Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bland stjärnor och elever? Rauk? Lite ordlekar


Diktamen?

Dikt

amen?

dikt a men?

dikta men?

dikt?

amen?

diktamen?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-08 16:42



Bookmark and Share


  ULJO
Betydelse av orden. Nice.
2022-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt.
2022-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP