Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina andetag är djupa


Dina andetag är djupa.
Jag hör hur du inte alls lyckas
att sudda ut att du inte menar
det du säger.

Du säger att
du säger
att du är ledsen.

Men.
Du är inte ledsen.
Varken din ögon eller ditt hjärta.
Du är bara du.
Ditt molnmörka,
instängda du.
Med murar runt det mjuka.

Mina tårar faller hårt.
Men
dina andetag är djupa.




Fri vers (Fri form) av VampyrÄngel
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-04 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel