Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hvide Sande

Som ett oroligt moln
mörkt och utdraget
ett suddigt streck
över västra stranden

Nyss uppstigen
ivrig att ge sej av
redo och avvaktande
som ett utdraget streck

över sanddynorna
på västra stranden
fram och tillbaka
på låg höjd

Hon kommer kanske aldrig ge sej av
men hon kommer heller aldrig stanna




Fri vers av Carpen
Läst 317 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-05 09:44



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Aldrig ge sig av, aldrig stanna...hm... ett limboläge att känna igen sig i...
2016-06-08

  Li-Lo
"Hon kommer kanske aldrig ge sej av
men hon kommer heller aldrig stanna"

så väl beskrivet//tack Li-Lo
2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Carpen
Carpen