Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Normskapad generation


Grupptyck

Den unga generationen

är egentligen väldigt konservativ

på det sättet att de har normer

för hur man skall säga och vara

vilket utgör en anakronism

eftersom de själva

anser sig vara så fria i tanken

jämfört  med dem

som de benämner gråskallar




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-05 10:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
intressant iakttagelse, ja det där rimmar ju lite underligt som sagt, de som ska vara så frivola...
2016-07-06

  StinaJ VIP
Känns igen. Som numera äldre person både säger och gör jag fel saker enl mina yngre kopior.
2016-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP