Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stiltjesången

 

Det råder stiltje i känslosvallet, likt ett tyglat virus med vaccin.

Mötte ett gråtande, otröstligt barn som inte vågade berätta vad som hänt.

Det råder stiltje i trygghetsvaggan.

Träffade en påstridig man som enbart talade om sitt, utan att lyssna till andra.

Det råder stiltje bland empativågorna.

Såg ungdomar i slagsmål på gatorna.

Det råder stiltje i kommunikationsvindarna.

Tänker på alla fattiga i anden och materiellt.

Det råder stiltje i öppningsportarna.

Låt andeorkanen svepa in och ställa allt till rätta.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2016-06-05 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP