Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar som föder

De djupa ögonskuggorna
blickarna av stål
innan jag föll
var de dem jag fruktade
men när jag låg på marken
var det dessa väsen som lyfte mitt huvud
styrke benen inifrån
blåste liv i mej
blickar som föder
blickar som dödar




Fri vers av Carpen
Läst 256 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-05 11:03



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Bra. "Blickar som föder blickar som dödar."
2016-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Carpen
Carpen