Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesiterapi

Att skriva ned sina tankar

är läkande terapi

Det är att befria sina känslor

ur kroppens fängsel




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-05 11:13



Bookmark and Share


  Magica VIP
väl fångat på få rader!
2016-06-18

  StinaJ VIP
Helt rätt. Dessutom är det världens bästa terapi tillsammans med musiken.
2016-06-07

  soligajag_1 VIP
Du har så Rätt Valter!!
Terapi som skrivande för oss poeter
Är det bästa vi har!!
2016-06-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Du har helt rätt! Jag använder ofta skrivandet som terapi.
2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP