Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kulturscener

   
                                    Reeperbahn

Dansgolvet en boxningsring
         jag hänger mot repen full / på Gin
blir utkastad
ensam 15 år gammal på Reeperbahn en djurpark
Eros Center en kakelklädd offentlig toalett


                                   Eros Center i Kiel

Stillasittande unga poliser hälsar vid rödljuset
            med biltakets sirener  
på förmiddagens tysta slappa klunga unga tjejer
         i denna verksamma lilla klassiska                  
            visa av Eros Taube

tystlåtna alla dessa berättelser bakom osynliga galler
         lockande alla dessa metaforer

 

 




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 634 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-05 12:11



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Liknelsen här gillar jag. Den ger samtidigt en brutalitet åt dansgolvet och en sensualitet åt boxningen. En komprimerad dikt packad med liv och erfarenhet.
2017-05-28
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP