Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fisk

Tjugosju fria fiskar att bära hem
utan motstånd slinker de ur famnen
ner på tidningspapper i botten
på den flätade korgen
sedan två dagar döda
ändå varsamt hanterade
av varsamma händer
packade fraktade




Fri vers av Carpen
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-05 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carpen
Carpen