Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
# Historia för folket.


Jag är en kämpe från Karlavägen sade till mig en gång…

 

- Därför att så mycket inbrotts och ointresset för Sverige som fosterland för att barnen känner inte till sin verkliga, jaget, familj DNA, och historia på lokal nivå eller landetas kämpe brigader.

I Sverige det hörs bara om kurder historia i 30 år, och sådär någon gång om svensk eller nordisk.

Svenska barn horisont är inte länge en såhär, få bor hos mammor den ena vecka och hos pappornas familj den andra och förstås får godis kl. 14 på lördag, till framkallade diabetes bara få vara tysta hela helgen,resten är bara  mobbing och segregtion!

Medan svenska och rumänska politikernas barn utbildas utomlands i exklusiva skolor, engelska som första språk. kategori klass prästernas barn, mona salin kungligheterna, osv.

Till  Sverige rullar in och ut och är bara en tillflykt ort för alla kategorier av det tysta kriget krigsrefugis, då intresse för svensk varken rumänsk historia fins inte, och på det viset lämnades på entreprenad på slottet i beskydd av den virvlande andan.

Sanningen om "Blod tributen" barn från: Moldavien, Wallachia (Muntenia) och Rumänernas, Turkarna togs dem med våld, och sätta som kämpar i den osmanska armén.

Forskare har börjat grubbla i historier, liknelser, på grund av kungar från andra länder och prinsar vill ha mer och mer territorier styra som turistisk anläggning över trakterna med sin ny fabricerade historia. Och det är skamligt.

Så som har varit bäddat i livet för mig också jag viste inte tills idag att (Muntenia är Wallachia) där jag borde upp i tonårs tid, så jag tillhörde Wallaces inte Rumänerna.

Och min liv saga berättar att imorgon man ska fyra andras länders nationalitet som blev till min på en och samma nationella dag som heter svensk nationell dag 06- 06-2016;

Med skam i ögonvrån ska göra min bästa av situationen nu när siffra ”6” är alldeles för många av 6:e att blir en  9 till historie.

 

http://adevarul.ro/locale/botosani/adevarul-despre-tributul-sangelui-romani-copii-moldoveni-munteni-erau-luati-forta-turci-pusi-lupte-armata-otomana-1_575283cd5ab6550cb89f398b/index.html

 http://adevarul.ro/locale/hunedoara/desfraurile-voievozilor-romani-furat-placeri-bolnave-turci-fetele-rusinau-boieri-omorau-giupanesele-sileau-1_5738a1f45ab6550cb8f6ca56/index.html

 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2016-06-05 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP