Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär mina brutna vingar

 

 

bär mina brutna vingar

omfamna min själ

håll mitt hjärta

jag är ej längre

utlämnad till det eviga

min resa är lång

och min kropp är svag

ge mig styrkan

att färdas på denna väg

bortom solar och månar

i Vintergatans galaxer

finns ett land

där smärtan inte längre är

befriad från varat

läk mina brutna vingar

badda min såriga själ

låt mitt hjärta vila

så jag kan flyga

till världen bortom

där änglar bo

där är mitt hem

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 793 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-05 16:11



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
UR SVAGHET SKAPAS DEN STARKA MÄNNISKAN
:)
2016-11-29

  MALVAA VIP
SVAGHET KAN VARA EN TYP AV STIMULRINGS MEDEL FÖR ATT INTE GE UPP OCH VACKNA UR SVAGHET KOMA TILL STARKHETS FORM
INGEN SVAGHET VARAR FÖR EVIGT
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP