Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salverar? 2022

Du salverar min själ

i dina tankar 

gör dem finare än jag

för du är ju det!

du rämnar mina gränser

mellan kropp och själ?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-02 21:11



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
P 0,00
2022-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP