Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en tunnel av mjölke simmade hälften av den jag är en gång


I en tunnel av mjölke simmade hälften av den jag är en gång.
Jag måste ha slungats ut i den första konvulsionen, och simmat som en blixt för att vinna racet och smälta samman med min kära andra hälft. Det utspelade sej ca den 12 september 1964 på en semesterresa i Västtyskland.
Tack älskade Mamma & Pappa för att Ni blev kåta den gången.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-06 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP