Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget är skrivet i sten

Den som inte syns, får ingen bild.
Den som inte hörs, får ingen sång.
Fast saker ändras såklart, gång på gång.
Den bild som en gång var målad i osynligt bläck, börjar få synliga streck.
Den sången som en gång inte lät ett knyst, är inte längre helt tyst.

Vinden som inte påverkade Colorado, har nu blivit en tornado.
Blommorna som sov, ställer nu frågan: får jag lov?
Det finns dock fortfarande skrapsår på mina ben, men allting kan ändras.
Ingenting är skrivet i sten.




Fri vers (Fri form) av Poesitjejen
Läst 392 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-06 12:41



Bookmark and Share


  S~A •••
Åh gilla gillaaaa
2018-10-05

  utavbarahelvete
Jag tycker att den här fin! :)
2016-06-09

  Carpen
Det finns en sorts rytm i denna text som jag gillar.
Och ett viktigt tema!

"Vinden som inte påverkade Colorado, har nu blivit en tornado" :)
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Poesitjejen
Poesitjejen