Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min barndomsplanet

Hur kan det komma sej
att ropen som aldrig nådde fram
till närmaste grannen
fortfarande ekar mellan
galaxerna

Hur kan det komma sej
att trädet som dåren kysste
skrattande gick därifrån
utan ett enda ord
till tack

Hur kan det komma sej
att getingdräkten
som ingen ville köpa
syddes om till kuddar och blev
en försäljningssuccé

Hur kan det komma sej
att silvernålen som for genom rymden
och med våldsam kraft slog ned
bland frusna löv på min barndomsplanet
aldrig hittades






Fri vers av Carpen
Läst 333 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-06 14:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja hur kan det komma sig? Det undrar jag med? Och jag undrar mycket mer?
Dina tankar väcker berörande tankar...
2016-06-16

    Jane S VIP
Vet inte men kommer att tänka på Kalle, i Kalle&Hobbe.

2016-06-08

    ej medlem längre
BERÄTTIGADE FRÅGOR STÄLLS I DIN TEXT.
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Carpen
Carpen