Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunskaper

Har jag kunskap i olika mönster
orkar jag hålla på så här
tjurskalligt
kommer jag att nå, några av
livsvillkorens grundstenar




Fri vers (Prosapoesi) av Ulf Folke Folkesson
Läst 364 gånger
Publicerad 2016-06-06 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Folke Folkesson
Ulf Folke Folkesson