Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag förundras




Dina smaker
har etsat sig fast
på min tunga

Jag får inte nog

Du skapar
nya aromer
hela tiden

Kan inte sluta att förundras

En delikatess
som jag får
ta del av

Gör sinnet lugnare

Men med det
som smakar sött
kommer en bismak

Skapar tankar av tjära

Min största rädsla
att det är för bra
för bra för mig






Jag vill inte förlora dig




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 436 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-06 19:27



Bookmark and Share


  prinscess VIP
Kanonbra skrivet
2016-06-10

    ej medlem längre
Bra skrivit.
2016-06-10

  Lars E Jönsson
Hurra
2016-06-10

  Judas Ekholm VIP
Gillas skarpt!
2016-06-09

  M:tin
Fin!!!!!!
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa