Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kveðja


nattskiftet dagskiftet
alla sländor de som lever
lever för dagen för natten
lever för haven för

arbetarna slitvargarna
kaffeautomater rökrummen de som
sliter för maten för barnen
sliter för dagen för natten

auktionshallarna loppmarknaderna
dammarna leasingfirmor de som
andas för luften för livet
andas för luften och livet

nattskiftet dagskiftet
alla stjärnor som
för de som tar farväl
för dagen för natten
för barnen för






Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-08 00:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som visar Din respekt för läsaren. Genom att till betydelsen strö ord bestämda av kontext tycker jag att Du bygger upp något mycket kraftfullt. Jag skulle vilja likna den vid en rakmålning gjord i tunnelbanan under rusningstid. Med tillägget:: kan någon uppleva den målningen på samma sätt? På så sätt öppnar Du återigen upp för nya betydelser. En styrka Du verkligen besitter.
2016-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP