Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turvippa eller medicinlycka.

Känn av, hur mycket godis du behöver. När medicinen inte hjälper, om den hjälper . Medicinen är idag som grannens turvippa, eller turtazzle. Han vet inte hur det skulle ha gått, om den inte hängt där, i framrutan. Han kan inte koppla sin skicklighet i trafiken, eller att han inte blivit påkörd av någon annan a` la Dead fatale, men utan den, skulle det kunna hända. Man vet inte så noga. Och det man inte vet så noga med, kan mycket väl hjälpa!




Bunden vers av Mim
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-07 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim