Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dumt att hoppa över lunchen...


Synvilla

 

 

 

när en bild med stora klasar

av vita syrener

ser ut som kokt basmatiris

i generöst klickade högar

 

- då är jag verkligen hungrig

 

2016-06-07




Fri vers av Minkki VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-06-07 20:03



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Oj vilken underbar fantasibild du skapade i mitt huvud.
2016-06-08

  i af apa
oy !då är en hungrig!
en känsla jag inte står ut med,
hunger- även om jag är av smala
sorten.
2016-06-08

  Bossepoet från Österbotten
Ett svår fall.
2016-06-07

  M M Mannheim VIP
Gå då Elisabetsgatan mot Esplanaden finner du många matställen, kanske Strindberg på en av tvärgatorna. Smaklig måltid!
2016-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP