Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreml ledare är i chock

 

 


Låt oss poeter.se ber till Gud för dottern Maria till presidenten, Gud kan göra mirakel och hämta henne tillbacka till liv. En ledsen president är allas problem sorger påverkar uppförandet


Kreml ledare är i chock!

 

 

Mycket hårt slag, emot av Vladimir Putin.    Kreml ledare är i chock!    Vad hände med den äldsta dottern av Rysslands president - | FOTOGALLERI       Enligt flera informationskällor av ryska och ukrainska, ryska presidentens dotter, med hennes make, fick de i en bilolycka. Det producerades i Holland, nära Rotterdam. Journalister hävdar att Maria flytta in till stan med sin man, affärsman holländaren Jorrit Faassen. Vid ett av varven, bilen av Mary Putin, Audi S8, färdas i hög hastighet, kolliderade med lastbilen. Bilen nästan bröt i hälften och föraren var Putins ssväron som också dömdes för fortkörning (160 km/t). Lastbilsföraren hade också att lida, men förblev vid liv. denna information från Nederländerna är tabubelagda polisen vill inte kommentera ännu, ingenting. Det är inte känt om Mary förblev levande.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-07 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP