Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

törst

torkan kommer snabbt till dig. vattnet rinner
genom dina händer, som varje morgon,
fast du märker inget, när törsten slår mot
vindrutans pansar




Fri vers av med viss svårighet!
Läst 662 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-07 23:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text med en sanslös precision om 'jagets' förbannelse, ett 'jag' som ständigt riskeras av frånvaro. Mycket bra!
2016-06-08

    ej medlem längre
Tänkvärd, vacker! den är kryptisk tycker jag men det är på ett bra sätt. känns lite som en gåta? Jag fastnade mycket för första raderna
"torkan kommer snabbt till dig. vattnet rinner
genom dina händer"

2016-06-08
  > Nästa text
< Föregående

med viss svårighet!