Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark

Att hitta tillbaka men att se framåt
Att vara här och nu
Här och nu är döden alltid nära och jag känner mig mer levande än någonsin
Stark
Här och nu
Inget är beständigt men ändå så likt när jag blickar tillbaka
När jag ser fram ändå så olikt
Jag har lärt mig något och jag blickar framåt
Ensam men full av sällskap när jag blickar innåt
Stark
Här och nu
Jag lyssnar till stormens gång, ser sjöns vågor, ingen våg är den andre lik när man blickar nära och ifrån en annan vinkel
Jag hör de gamla sångerna och upptäcker ljud jag inte urskiljat förut, ord som varit dolda
Och jag känner mig Stark .. även i kort lejonman
Jag behöver ingens godkännande, ej heller förståelse
De har alla sin väg att gå och jag har min
Jag skriver min egen historia likväl skriver de sin egen
Jag tillåter mig att vara en åskådare
Stark låter jag dem bilda sin egen uppfattning, för vem känner egentligen någon utom då själar verkligen möts?
Stormen viner och jag hör de gamla hymnerna, orädd
Stark
Och för bara några få.. Namaste
Namaste




Fri vers av Thurizas
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-08 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thurizas
Thurizas