Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett bi kör förbi...

Ett bi kör förbi, i svindlande hastighet.
Vet ni, vad jag åsyftar då?
En Moped!




Bunden vers av Mim
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-08 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim